Drogisterij De Pil B.V. gebruikt cookies(session) om het bezoek en winkelen bij Drogisterij De Pil B.V. website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.
Akkoord Cookies

 
 
 
 

Bezorgen

Bezorging tussen 18:00 en 22:00 uur (met de Fietskoerier)

De bestellingen worden bezorgd met de dienst 'Fietskoeriers'. Fietskoeriers bezorgt uw pakket op de meest duurzame en klantvriendelijke manier. Daarom doen ze al de bezorgingen in de stad op de fiets en zorgen ze door persoonlijk contact met de ontvanger dat ze zo min mogelijk voor dichte deuren komen te staan.

Fietskoeriers bezorgt in heel Nerdeland, in de steden op de fiets en daarbuiten verzorgen de koeriers de bezorging in auto's op groengas. Zo verminderen ze de verkeersdrukte in de stad en beperken we de uitstoot van CO2 tot een minimum.

Niet thuis?

Dan kunt u eenvoudig contact opnemen met de klantenservice via WhatsApp, live chat of telefoon als u op het aangekondigde bezorgmoment niet thuis denkt te zijn. 

Online volgen.

Uw pakket kunt u online volgen via de link die u per mail ontvangt met track & trace code. Zo bent u altijd op de hoogte over de status van uw bestelling.

Bij besteding vanaf €60,- geen verzendkosten

Bestellingen met een totale waarde van meer dan €60,- worden kosteloos verstuurd.
Onder de €60,- worden er €6,95 aan verzendkosten berekend.