Drogisterij De Pil B.V. gebruikt cookies(session) om het bezoek en winkelen bij Drogisterij De Pil B.V. website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.
Akkoord Cookies

 
 
 
 

Vragen en advies

Wij zijn gewend aan vragen. Stel ze gerust.

Het kan voorkomen dat er een product niet op onze site vermeld staat of dat u vragen over een product heeft. Naast ons eigen kwaliteitsmerk ‘De Pil’ kunnen wij nog ongeveer 60.000 andere artikelen leveren die wij doorgaans binnen 1 werkdag op voorraad hebben. Bestellingen voor 16:00 uur zijn de volgende werkdag rond 13:00 uur in huis!

Bestellingen kunnen wij zowel telefonisch of via de mail of natuurlijk in de winkel zelf opnemen. Wat u dus het beste uitkomt!

Wij willen u kwaliteit, veel producten en service bieden maar bovenal delen we graag onze kennis met u. Dus heeft een vraag over een product of wilt u advies vragen aan een van onze medewerkers? dan horen we u graag! Telefonisch zijn wij bereikbaar tijdens openingstijden van de winkel, via de mail 24 uur per dag. We streven ernaar om u mail binnen uiterlijk binnen 2 werkdagen te beantwoorden, maar meestal lukt ons dat wel eerder. Bij dringende vragen is telefoon de snelste weg!

U kunt onze gegevens vinden via CONTACT