Drogisterij De Pil B.V. gebruikt cookies(session) om het bezoek en winkelen bij Drogisterij De Pil B.V. website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.
Akkoord Cookies

 
 
 
 

Algemene Voorwaarden

Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Drogisterij De Pil B.V. (K.v.K. nr.:74415964) en een consument van De Pil Webshop.
Eventuele afwijkingen op deze voorwaarden zijn slechts geldig indien deze uitdrukkelijk schriftelijk overeen zijn gekomen.
De toepasselijkheid van eventuele andere voorwaarden van consument/opdrachtgever worden uitdrukkelijk van de hand gewezen.
Indien één of meerdere bepalingen van deze Algemene Voorwaarden nietig zijn of vernietigd worden blijven de overige bepalingen van deze Algemene Voorwaarden volledig van toepassing.

Prijzen
Alle prijzen worden vermeld inclusief BTW. De portokosten zijn voor rekening van de consument.
Bij het plaatsen van een bestelling worden de portokosten afzonderlijk op de factuur in rekening gebracht.
Bij bestellingen van meer dan €60 worden de portokosten niet in rekening gebracht maar komen zij voor rekening van Drogisterij De Pil.

Betaalwijze
In de winkel van drogisterij De Pil B.V. kan zowel contant als met behulp van PIN worden betaald. De webwinkel biedt de volgende betaalmogelijkheid:

iDeal
Zodra de betaling is ontvangen wordt overgegaan tot uitlevering van de bestelling.

Verkrijgbaarheid producten / levertijd
De producten die op deze site worden aangeboden zijn tevens verkrijgbaar in de winkel, onder voorbehoud van voorradigheid.
Indien alle producten van een bestelling voorradig zijn zal de bestelling binnen 3 werkdagen worden uitgeleverd.
Mochten artikelen niet op voorraad zijn dan zult u binnen 2 werkdagen worden geïnformeerd worden over leverdatum en eventuele deelleveringen.
Indien een (deel)levering niet binnen 7 werkdagen kan geschieden zal de bestelling automatisch worden geannuleerd en zal de consument hiervan onverwijld per e-mail op de hoogte worden gesteld.

Wijze van verzending
Alle leveringen worden verzonden middels TNT-post. Het risico van beschadiging of verlies tijdens het transport is voor rekening van de consument.

Bedenktijd/ontbinding
Voor bestellingen gedaan via de webshop geldt een zichttermijn. Binnen 14 werkdagen na ontvangst van de artikelen mag u zich bedenken de artikelen zonder opgaaf van reden retourzenden. Voor de verbruiksgoederen geldt dat deze in de originele, ongeopende verpakking dienen te worden aangeleverd, bij de goederen dient de pakbon/factuur te worden ingesloten. Stuur de artikelen naar Drogisterij De Pil B.V., t.a.v. Retouren, Nieuwe Binnenweg 109, 3014 GH, Rotterdam. Aldus en binnen deze termijn retourgezonden artikelen worden volledig vergoed door Drogisterij De Pil B.V.
Terugbetaling naar aanleiding van een retourzending gebeurt binnen 14 dagen op het door de consument aangegeven rekeningnummer.
De portokosten voor de retourzending komen voor rekening van de consument.

Garantie
Drogisterij De Pil B.V. garandeert dat haar producten met de grootste zorg zijn bereid uit enkel de beste ingrediënten. Mocht er desondanks iets niet goed zijn aan het product dan kunt u het restant in de originele verpakking aan Drogisterij De Pil B.V. retourzenden: Drogisterij De Pil B.V., Nieuwe Binnenweg 109, 3014 GH, Rotterdam. Vermeldt daarbij duidelijk wat de klacht is. Indien uw klacht terecht wordt bevonden ontvangt u kosteloos een vervangend product.
Een eventuele vergoeding van schade als gevolg van het niet voldoen aan de specificaties van een product beperkt zich te allen tijde tot de waarde van het vervangende product.
Lees voor het gebruik van producten eerst de bijsluiter. Informeer bij twijfel in de winkel of neem contact op met het telefoonnummer: 010-4363798 Drogisterij De Pil B.V. sluit elke schade uit welke direct of indirect voortvloeit uit het (onjuist) gebruik van haar producten.

Privacy

Drogisterij De Pil B.V. neemt grote zorgvuldigheid in acht bij het hanteren van persoonsgegevens conform het hierover bepaalde in de Nederlandse wet- en regelgeving.
Alle informatie welke Drogisterij De Pil B.V. ter beschikking komt in het kader van de website of de webshop wordt enkel en alleen gebruikt ten behoeve van het doel waarvoor de consument deze informatie heeft verschaft.
Persoonlijk informatie van de consument wordt nimmer ter beschikking gesteld aan derden, anders dan het bevoegd gezag.

Geschillen
Op alle transacties die via de website of de webshop tot stand komen is enkel het Nederlands Recht van toepassing.
Enkel de Algemene Voorwaarden van Drogisterij De Pil B.V. zijn van toepassing op aankopen via deze website.
Klachten over producten of over de dienstverlening worden binnen 30 dagen na ontvangst beantwoord.

Prijswijzigingen en publicatiefouten nadrukkelijk voorbehouden. Copyright © Drogisterij De Pil B.V. Rotterdam.