Drogisterij De Pil B.V. gebruikt cookies(session) om het bezoek en winkelen bij Drogisterij De Pil B.V. website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.
Akkoord Cookies

 
 
 
 

NPN

Over NPN


NPN is de branchevereniging voor producenten, grondstofleveranciers, groothandelaren, importeurs en distributeurs van voedingssupplementen. NPN is een actieve vereniging die de gezamenlijke belangen behartigt van zo’n 90 leden.

NPN is in 1983 opgericht met als doel de belangen te behartigen van bedrijven in natuur- en gezondheidsproducten. NPN staat dan ook voor Natuur- en gezondheids Producten Nederland. In de loop van de jaren is de focus komen te liggen op voedingssupplementen, zoals vitamine- en kruidenpreparaten.

Verantwoord aanbod voor consument

NPN zet zich ervoor in dat de consument kan beschikken over een verantwoord aanbod van veilige, werkzame voedingssupplementen, voorzien van adequate informatie.

Gezond ondernemersklimaat, eigen verantwoordelijkheid en een goed imago 

NPN hecht belang aan een gezond ondernemersklimaat en pleit voor verminderde regeldruk en het nemen van verantwoordelijkheid door bedrijven. NPN ondersteunt bedrijven hierin met onder andere kwaliteitsprogramma’s en zelfregulering. Daarnaast zet NPN zich in voor een goed imago van de branche.

Lees meer over onze vereniging in het Jaarmagazine.