|
||||||||||||||||||||||
Afdrukken | ||||||||||||||||||||||
Omschrijving | ||||||||||||||||||||||
Ongetwijfeld heb je het advies een keer gehoord dat je twee maal per week vis moet eten (waarvan één vet). Dit is een aanbeveling van de Gezondheidsraad. Maar waarom is DHA/EPA zo belangrijk?
Eicosapentaeenzuur (EPA) en docosahexaeenzuur (DHA) zijn beide omega 3 vetzuren. Deze vind je voornamelijk terug in vette vis zoals ansjovis, sardines, zalm, makreel, of in een visolie preparaat.
Hersen-, zenuw- en oogweefsels zijn van nature vettig. DHA/EPA spelen hierin daarom een grote rol. DHA is goed voor de hersenfunctie en het gezichtsvermogen. Daarnaast is DHA/EPA goed voor hart en bloeddruk.
• Visolie omega-3 vetzuren: Bevat per softgel 473 mg EPA/DHA (290 mg EPA en 183 mg DHA per softgel)
• EPA en DHA ondersteunen de normale werking van het hart
• DHA draagt bij tot het in stand houden van een normaal gezichtsvermogen en is goed voor de hersenfunctie
• Met vitamine E ter conservering van de omega-3-vetzuren
|
||||||||||||||||||||||
Overige ingredienten | ||||||||||||||||||||||
Ingrediënten: Visolie en d-alpha-tocopherol.
Softgel: gelatine, glycerine en water
|
||||||||||||||||||||||
Gebruiksaanwijzing | ||||||||||||||||||||||
1 softgels | ||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||